DUA TROPHY

Het volledige palmares:

2010: Schoonjans Karin - Peeters Ivan

2009: Alon Amsel - Geert Magerman

2008: Rutger Van Mechelen - Johan Fastenakels

2006: Ronald Brantsma - Richard Ritmeijer

2005: Jacques Henri - Jean-Pierre Lafourcade

2004: Bob Drijver - Kees Tammens

2003: Philippe Coenraets - Eric Debus

2002: Yael Yseboodt - Bob Yseboodt

2001: Philippe Coenraets - Claude Renard

2000: Steven De Roos - Hubert Janssens

DUA Trophy 2010

De uitslag kan u vinden onder volgende links:

DUA Trophy 2009

De uitslag kan u vinden onder volgende links:

DUA Trophy 2008

De uitslag kan u vinden onder volgende links:

DUA GT review