Universiteit Antwerpen Helpdesk Faculteit Letteren & Wijsbegeerte
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Faculteit Letteren & Wijsbegeerte > Helpdesk Faculteit Letteren & Wijsbegeerte > Vaak gestelde vragen

Zoeken:


Moet ik in mijn eerste jaar taal- en letterkunde een keuzevak opnemen?

Oplossing

Sinds de wijziging van het curriculum (geldig vanaf 2013-2014) hoef je geen keuzevak op te nemen in modeltraject deel 1. Als je dat toch wil doen, kan dat voor vakken zonder volgtijdelijkheid (zie de vakbeschrijving van het vak dat je wil volgen) en zolang je je niet inschrijft voor meer dan 66 studiepunten. Je kan vanaf modeltraject deel 2 sowieso keuzevakken opnemen, net als bij modeltraject deel 3. Voor de hele bachelor moet je in totaal 11 studiepunten opnemen aan keuzevakken om de 180 credits te behalen die nodig zijn om te kunnen slagen voor je bachelor.

Een overzicht van alle keuzevakken vind je bij het studieprogramma van je talencombinatie: https://www.uantwerpen.be/nl/onderwijs/opleidingsaanbod/bachelor-in-de-taal-en-letterkunde/profiel/

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Ik begon mijn bachelor taal- en letterkunde voor het academiejaar 2013-2014, maar ondertussen is het curriculum van mijn opleiding gewijzigd. Wat moet ik doen?
Wat is de 'vrije ruimte' bij de bachelor taal- en letterkunde precies en hoe vul ik die in?
Ik ga op Erasmus of ben op Erasmus geweest. Hoe zit dat nu met de studiepunten die ik zal opnemen/heb opgenomen aan buitenlandse vakken?
De curriculumhervorming van de bachelor geschiedenis
Hoe werkt de kruisstructuur in de bacheloropleiding geschiedenis?
Artikel details
Artikel ID: 118
Categorie: studieprogramma
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.3/5.0 (3)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid