Universiteit Antwerpen Helpdesk Faculteit Letteren & Wijsbegeerte
Vaak gestelde vragen
Universiteit Antwerpen - Helpdesk Faculteit Letteren & Wijsbegeerte > Helpdesk Faculteit Letteren & Wijsbegeerte > Vaak gestelde vragen

Stel een vraag:


Ik moet alleen mijn masterproef nog afwerken. Wat moet ik doen?

Oplossing

 

Als je komend academiejaar alleen de masterproef nog moet afleggen, moet je je voor het begin van het academiejaar net zoals elke andere student herinschrijven. Vul de herinschrijving op SisA in tijdens de inschrijvingsperiode. Bij het kiezen van je opleidingsonderdelen (studieprogramma>inschrijven), selecteer je dan enkel je masterproef. Als je onderwerp nog niet is aangevraagd, moet je in Blackboard bij de cursus ‘administratie masterproef’ je onderwerp nog aanvragen tijdens de aanvraagperiode. Als je het onderwerp van je masterproef het jaar voordien reeds hebt aangevraagd, moet je in Blackboard niets meer doen.

 

Als je je masterproef wil indienen in de tweede zittijd of als je je masterproef moet herwerken, moet je je inschrijven voor de masterproef in SisA tijdens de inschrijvingsperiode voor de herexamens, net zoals voor alle andere herexamens. Als je niet bent ingeschreven in SisA, kan je de masterproef niet indienen. Je contacteert ook best je promotor om te melden dat je je scriptie in tweede zit afgeeft.

 

 
Was dit artikel hulpzaam? ja / nee
Artikel details
Artikel ID: 93
Categorie: bachelor- of masterproef
Datum toegevoegd: 2012-09-19 22:46:10
Aantal bekeken: 332
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.0/5.0 (4)

 
<< Ga terug


Powered by Help Desk Software HESK - brought to you by Help Desk Software SysAid